Musik, maestro!

Så. Nu har jag lyssnat färdigt om corona på radion. Nu slog jag efter en vecka med morgon-P1 över till P2 igen för nu kan jag inte göra mer av föranstaltningar, nu får det gå hur det vill för nu vill jag leva innan oron ätit upp mig. Musik maestro!

Sen tog jag en promenad i det sedvanligt soliga och vindstilla vädret (jag kommer som sagt från Malmö och där blåser det) och såg årets första blåsippor, för min del, de växte i en klunga vid Ekbacksvägen. Trevlig måndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s