Välkommen till Kort från Åkersberga och kanalen

Med kanalen menas Åkers kanal som från den 3 februari 2020 är min nya granne. Jag flyttar då från Malmö, efter 36 år där, till Åkersberga. Från radhus till lägenhet. Den blogg jag länge haft i Malmö, Kort från Kvarnby, är igång så länge jag har besökare till den, och jag kan tänkas uppdatera den med nya inlägg om det historiska Husie vilket varit huvudämnet för den bloggen. Men det är här, med utsikt mot kanalen, som jag kommer att blogga hädanefter. Om vad vet jag inte nu. Men förmodligen om hur det är att byta Malmö mot Åkersberga… Spännande! Välkomna!

1 tanke på “Välkommen till Kort från Åkersberga och kanalen

  1. Så roligt att få ”upptäcka” Slussen och Åkersberga genom dina ögon. En bit av mitt hjärta är kvar då. Roligt att du gått med i hembygdsföreningen/kerstin

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s